Steven Spielberg piše novu horor seriju!

Spielberg se vraća kao pisac u projektu na novoj platformi Quibi

Nakon nekoliko godina otkako je stavio svoje ime na projekt kao pisac, Spielberg se vraća kao pisac u novom projektu sa starim partnerom Jeffreyem Katzenbergom na novoj platformi Quibi.

– Želim napraviti super-zastrašujuću priču – rekao je Katzenberg publici na Svjetskom medijskom festivalu u Banffu (Kanada) i dodao: 

– Steven već piše, a kako već neko vrijeme nije napisao ništa, nagovoriti ga da ponovno piše je nešto fantastično.

Prema Katzenbergovim riječima, to će biti horor serija objavljena u kratkim dijelovima od po 10-12 poglavlja (Spielberg je napisao šest ili više njih do danas) na Quibi aplikaciji (skraćeno od Quick Bites).

– Poglavlja su posebno snimljena kako bi ih se moglo gledati u pokretu, jer ako imate od 25 do 35 godina, dnevno ste na pametnom telefonu više od pet sati – rekao je Katzenberg.

Spielbergova emisija bit će jedna od vodećih produkcija za promociju lansiranja nove usluge sljedeće godine. Jedinstvena je ideja za određivanje prikazivanja pa će na ekranu biti prikazan sat, koji će odbrojavati do trenutka kada sunce zalazi i tada će se serija moći vidjeti, a kada sunce opet izađe, epizode će ponovno nestati.

Serija se razvija se pod nazivom Spielberg’s After Dark, ali to nikako ne znači da će se i tako službeno zvati.