Procurila je prva fotografija novog Renault Captura!

Vizualno, radi se o evoluciji koncepta prethodnog Captura, ali kao i kod novog Clija, unutrašanjost će biti krojena po posljednjoj modi

Nakon Clija vrijeme je i za Captur. Mali Renaultov SUV već dugo je najprodavaniji u svojoj klasi, veliki je uspjeh, a mnogi novi konkurenti tjeraju ga na modernizaciju. Na internetu se pojavila prva (loša) fotografija novog Captura, ali i ona će vam biti dovoljna za prvi dojam o novom automobilu. Nastao je na platformi Clija, a svi pretpostavljaju da će biti veći od prethodnika kako bi komforno primio četiri odrasle osobe. Motori će biti vjerojatno trocilindrični 1,0-litreni sa 100 KS, te 1,3-litreni sa 130 KS. Od dizelaša očekuju se motori s 85 i 115 KS. Najavljuje se i verzija s blagom hibridnom tehnologijom, ali o tome više kad budu poznate sve informacije. Uz snažniji dizelaš i benzinac u ponudi će biti i sedamstupanjski automatski mjenjač.

Vizualno, radi se o evoluciji koncepta prethodnog Captura, ali kao i kod novog Clija, treba očekivati novu kabinu s velikim 10-inčnim ekranom infotainmenta i digitalnom instrumentnom pločom. Mnogim kupcima danas je to iznimno važno.