VIDEO: Objavljen je prvi trailer – stiže Top Gun Maverick!

Već 34 godine, vi ste bili vrlo strpljivi sa mnom i osjećao sam da je moja odgovornost napokon napravimo nastavak za vas - rekao je fanovima Tom Cruise

Ako još sanjate o avionima F-14 i ludim pilotima koji su u njima letjeli, onda imamo dobre vijesti za vas jer upravo je objavljen prvi trailer za nastavak Top Guna – Top Gun Maverick.  Film opet tematizira pilota Petea “Mavericka” Mitchella, koji je, čini se, prošao svoje zlatno doba. Tehnologija preuzima primat, a stari piloti više nkime ne trebaju. Mitchell se drži slave iz prošlosti odbijajući unaprjeđenja kako bi ostao letjeti i mentorirati novu generaciju. Uredski posao za njega nije opcija.  Joseph Kosinski je redatelj filma.

– Već 34 godine, vi ste bili vrlo strpljivi sa mnom i osjećao sam da je moja odgovornost napokon napravimo nastavak za vas. U filmu ima letenja, rada s mornaricom, sve što ćete vidjeti, sve je stvarno, odnosno nema kompjuterskih efekata – rekao je obožavateljima filma Tom Cruise.

Među glumcima su uz nezaobilaznog Toma Cruisea i Ed Harris, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell i povratnik Val “Iceman” Kilmer. Top Gun Maverick će se početi prikazivati u kinima idućeg ljeta.