Sony ima infotainment sustav za vlasnike starijih automobila!

Tu je i opcija spajanja s kamerom za vožnju unatrag koju također možete naknadno kupiti, a moguće je Sonyjev uređaj spojiti i eksterni audio sustav s pojačalom

Ne možete zamisliti život bez ekrana infotainmenta, a imate automobil star šest, sedam godina? Sony će vam ponuditi XAV-AX8050D, s velikim 9-inčnim ekranom koji možete ugraditi u svoj stari automobil u kojem su ekrančići majušni poput zrna graška i za razliku od ovog informacijskog giganta pokazuju tek osnovne informacije vidljivo točkastim fontom slova.

Montiranje je jednostavno: kao i bilo koji autoradio Sonyjev uređaj ćete spojiti u DIN utičnicu i vaša kabina će oživjeti, stari Golf 4 ili još bolje Golf 3 jednim pritiskom na dugme postat će junaci Silicijske doline! Svega tu ima: Bluetooth, USB priključak, Android Auto i Apple Carplay, Google Maps su uključeni, a moguće je i glasovno biranje.

Tu je i opcija spajanja s kamerom za vožnju unatrag koju također možete naknadno kupiti, a moguće je Sonyjev uređaj spojiti i eksterni audio sustav s pojačalom.

Prodaja počinje u studenom 2019. godine, a uzvik: neka bude svjetlo u automobilu, morat ćete potkrijepiti sa 649 eura. Toliko košta XAV-AX8050D.