Objavljen je novi trailer za jedan od najiščekivanijih filmova – El Camino: Breaking Bad Movie

Film je snimio i režirao Vince Gilligan i ekskluzivno će biti prikazan na Netflixu, prije nego što bi se trebao početi prikazivati  u kinima

Kada se peta sezona serije Na putu prema dolje (Breaking Bad) završila, tvorac serije Vince Gilligan rekao je da se raduje istraživanju drugih projekata izvan klasičnog formata megapopularne serije Breaking Bad.

Kako je objasnio, uložio je toliko vremena i energije u show da je bio spreman uhvatiti se posve novog izazova i raditi na nečem sasvim drugom. Kako se ispostavilo, Gilligan je naizgled bio više vezan za seriju nego što je možda i sam želio priznati.

Umjesto da istražuje nove projekte, Gilligan stvara seriju Nazovi Saula (Better Call Saul), spin-off koji je pretvorio Jimmyja McGilla u Saula Goodmana, simpatičnog, brbljivog i, naravno, sumnjivog odvjetnika koji je imao značajnu ulogu u seriji Na putu prema dolje. Sada se Gilligan vraća još jednom, ovaj put s filmom Na putu prema dolje (Breaking Bad) s kojim želi istaknuti što se točno dogodilo s Jessejem Pinkmanom nakon njegovog bijega u finalu serije.

Film je snimio i režirao Vince Gilligan i ekskluzivno će biti prikazan na Netflixu, prije nego što bi se trebao početi prikazivati  u kinima kao jedan od najiščekivanijih naslova godine.

Manje od dva tjedna prije početka premijere filma, Netflix je započeo s prikazivanjem brojnih najava. Najnoviji trailer za El Camino: A Breaking Bad Movie prikazan je tijekom vikenda i prikazuje Old Joea, vlasnika skupljališta otpada koji je pomogao Walteru Whiteu i Jesseu Pinkmanu da izbjegnu uhićenje u trećoj sezoni.