Queenovci mrze sve one koji mrze film Bohemian Rhapsody!

Bubnjar benda Roger Taylor obrušio se na filmske kritičare, koji Bohemian Rhapsody smatraju prosječnim djelcem

Film Bohemian Rhopsody bio je veliki hit u kinima, glumac Remi Malek dobio je nagradu Oscar za svoju ulogu Freddieja Mercuryja pa bi čovjek rekao da u taboru rock grupe Queen, koja je sudjelovala u kreiranju filmske priče (o samima sebi), vlada mir i spokoj. Ali ne, bubnjar benda Roger Taylor obrušio se na filmske kritičare, koji Bohemian Rhapsody smatraju prosječnim djelcem, pomalo mediokritetskom pričom koju pokojni Mercury možda i ne bi odobrio u ovom obliku:

– Problem s nama je da smo prepopularni, a mnogi mediji to mrze – kaže Taylor i dodao o kritičarima:

– Kad sam pročitao osvrte pomislio sam: Vama doista nije jasno. Film vas nije impresionirao, pa j… se. Loše recenzije uglavnom zače da će film biti iznimno gledan. Ljudi znaju mnogo više od filmskih kritičara.

Nadrobio je Taylor još mnogo toga, doista je ljut i potresen. Nešto je smireniji bio gitarist benda Brian May, ali i njega smetaju negativne recenzije filma. Bohemian Rhapsody je zaradio gotovo milijardu dolara u kinima pa doista nije jasno zbog čega su Queenovci toliko ogorčeni? Zar su doista mislili da će ovaj film svrgnuti s trona Građanina Kanea ili Vrtoglavicu s liste najboljih filmova svih vremena?!

Uostalom, prva ideja preostalih članova benda bila je da se polovica filma bazira na radu Queena s Freddiejem Mercuryjema, a druga na godinama nakon njegove smrti. Sacha Baron Cohen, zbog toga je i odustao od ponuđene uloge Mercuryja uz riječi:

– Koga bi ovaj drugi dio zanimao?