Prva fotografija nove Škode Octavije: Uzor su bili Superb i Scala!

Za razliku od još aktualnog modela, prednja maska izgleda mnogo atraktivnije, a svjetla sad nisu podijeljena u četiri zasebne jedinice

Malo više od tjedan ostalo je do promocije nove Škode Octavije, a fotografije kamufliranog modela pojavljuju se na mnogim portalima. Čak je i Škoda objavila crteže ovog iznimno važnog modela za marku, a danas se na forumu Škoda Community DE pojavila i prve neslužbena službena fotografija Octavije. Oksimoron ‘službena neslužbena’ iskoristili smo kako bismo vam objasnili o čemu je doista riječ. Nerijetko pišemo ‘procurile su’ ili koristimo slične izraze, ali iza tih strategija nerijetko su kriju sami proizvođači koji nekoliko dana prije promocije podižu dodatnu prašinu. Ova fotografija navodno je skinuta s konfiguratora na njemačkom portalu Škode, a brzo je i uklonjena. Teško da bi se takva diverzija dogodila bez znanja Škodinih direktora, a osobito marketinških stručnjaka.

Nova Škoda Octavia je pred vama, dostupan je samo jedan kadar u poprilično niskoj rezoluciji, koji pokazuje njezinu bliskost s većim Superbom. Za razliku od još aktualnog modela, prednja maska izgleda mnogo atraktivnije, a svjetla sad nisu podijeljena u četiri zasebne jedinice. Uglavnom, pričekajte do sljedećeg tjedna pa ćemo imati više informacija, a i bolje fotografije.