Polažem vozačke ispite za vas: Jedan prevarant će u zatvor zbog kaznenih djela!

Swallaxadin Abdul Bashir ukupno je lociran 12 puta na ispitnim mjestima, a svi njegovi rezultati na testovima su poništeni

Swallaxadin Abdul Bashir (42) vjerojatno je čovjek koji zna mnogo o prometu, a taj svoj neizmjerni fundus vještina i teoretske potkovanosti odlučio je unovčiti. Ovaj britanski državljanin putovao je po Engleskoj od listopada 2018. do kolovoza 2019. i polagao teorijski dio vozačkog ispita u ime drugih kandidata.

Swallaxadin Abdul Bashir pao je na ključnom testu, razotkrile su ga nadzorne kamere na ispitnim mjestima. Naime, uvijek je na sebi imao odjeću koja ga je razlikovala od drugih kandidata (ne spominje se koju). Unatoč znanju i pameti koji je pokazivao na ispitima, u životu mu je manjkalo domišljatosti, a možda je jednostavno pobornik rizičnog egzbicionizma.

Ukupno je lociran 12 puta na ispitnim mjestima, a svi njegovi rezultati na testovima su poništeni, odnosno osobama u čije je ime polagao suspendirana je vozača dozvola. Swallaxadin će u zatvor na 28 mjeseci, a to mu nije prvi put. Već je bio iza rešetaka prije nekoliko godina – zbog istog kaznenog djela.