Redatelj Bong Joon Ho i Adam McKay rade na miniseriji baziranoj na filmu Parazit!

HBO je pobijedio u nadmetanju protiv Netflixa za prava na miniseriju na kojoj će raditi Bong i McKay i koja će biti na engleskom, a ne izvornom korejskom jeziku

Film koji je osvojio nagradu u Cannesu i nedavno proglašen kao najbolji strani film na Zlatnim globusima sada dobiva i svoju miniseriju. Film Parazit korejskog redatelja Bong Joon Hoa brzo je postao jedan od najcjenjenijih filmova na brojnim filmskim festivalima, a sada bi trebao dobiti svoju miniseriju na HBO-u.

Film prati siromašnu, ali lukavu obitelj Kim koja se integrira u živote svojih bogatih poslodavaca, obitelj Park. Spoj žanrovskog trilera i pogleda na klasno ratovanje, osvojio je seriju nagrada i čini se da će se pridružiti listi nominiranih za najbolji film na dodjeli Oscara, koja bi trebala biti objavljena u ponedjeljak.

HBO je pobijedio u nadmetanju protiv Netflixa za prava na miniseriju na kojoj će raditi Bong i McKay i koja će biti na engleskom, a ne izvornom korejskom jeziku. Još nema informacija hoće li serija prilagoditi priči filma ili će to biti sasvim nova priča koja je slijedi.