(VIDEO) Eminem je iznenadio glazbeni svijet i objavio album Music To Be Murdered By!

Music To Be Murder By nastavak je Eminemova rada nakon albuma iz 2018. godine pod nazivom Kamikaze, koji je također objavljen bez najava i medijske pompe

Eminem je objavio novi album pod naslovom Music To Be Murders By kao i prvi spot s albuma za pjesmu Darkness. Novi Eminemov album  sadrži 20 pjesama i traje 64 minute. Gosti na albumu su pokojni WRLD Juice (na pjesmi Godzilla), Ed Sheeran (na pjesmi One Kinda Nights), Anderson Paak (na pjesmi Lock It Up) i Young M.A. (na pjesmi Unaccommodating). Ostali istaknuti izvođači su Royce Da 5’9  koji se pojavljuje na tri pjesme na albumu, plus White Gold, Skylar Grey, Black Thought, Q-Tip, Denaun, Don Toliver, KXNG Crooked i Joell Ortiz. Album dolazi nakon što je Eminevov producent S1 otkrio da je reper u studiju citiramo: odrezao puno materijala kako bi složio album.

Music To Be Murder By nastavak je Eminemova rada nakon albuma iz 2018. godine pod nazivom Kamikaze, koji je također objavljen bez najava i medijske pompe koju redovito koriste drugi izvođači.

Eminem je istodobno objavio i video za pjesmu Darkness, koja se bavi nasiljem u SAD-u. Glazbeni video vizualizira scenu u kojoj se dogodilo krvoproliće u Las Vegasu 2017. godine i u kojem je ubijeno više od 50 ljudi koji su bili u publici na glazbenom festivalu Route 91 Harvest.

Video završava pozivom gledateljima da se registriraju na voice.gov kako bi glasali o promjenama zakona o oružju u SAD-u.