Njemačka policija objavljuje sramotne prizore, vozače koji snimaju mjesto nesreće!

U dortmundskoj policiji nisu zaboravili istaknuti da je kazna za ovo nekulturno snimanje 150 eura, mjeseca dana bez vozačke dozvole i jedan kazneni bod

U Njemačkoj su posebno osjetljivi na vozače koji snimaju prometne nesreće – u vožnji! Ta je navika iznimno opasna jer ste u vozilu koje se kreće i sami možete skriviti nesreću, a pritom je i dvojbena moralno, civilizacijski… Snimati tuđu muku doista je jedan od težiš oblika ljudske niskost.

Policija u Dortumdu objavila je nekoliko fotografija vozača kamiona, koji su mobitelima prošle godine snimali nesreću u suprotnom prometnom traku na autocesti prema Bremenu. U toj prometnoj nesreće sudjelovala su četiri vozila, dvije osobe su teže ozlijeđene, a u vrijeme kad su nastale ove fotografije hitne službe obavljale su svoj posao i spašavale unesrećene.

U dortmundskoj policiji nisu zaboravili istaknuti da je kazna za ovo nekulturno snimanje 150 eura, mjeseca dana bez vozačke dozvole i jedan kazneni bod te da su svi kažnjeni svi vozači čije su registarske oznake zabilježene.