Čak je i Ethan Hunt morao stati: Koronavirus zaustavio snimanje na filmu Nemoguća misija 7!

U Nemogućoj misiji 7 glumit će za franšizu nezaobilazni Tom Cruise kao i Rebecca Ferguson, Nicholas Hoult, Hayley Atwell i još mnogi drugi, a režirat će ga Christopher McQuarrie

Produkcija na Nemogućoj misiji 7  je zaustavljena jer se koronavirus i dalje širi svijetom. Snimanje sljedećeg nastavka franšize o tajnom agentu Ethanu Huntu započelo je u Veneciji prošlog tjedna (20. veljače). Točno u vrijeme kada je u tom dijelu Italije  potvrđeno više od 230 slučajeva koronavirusa, zbog čega je studio morao do daljnjeg stopirati snimanje.

U izjavi je glasnogovornik Paramount Pictures istaknuo:

– Želimo biti iznimno oprezni prema našim glumcima i cijeloj ekipi koja radi na filmu, ali i naporima lokalnih venecijanskih vlasti da zaustave javna okupljanja kao odgovor na prijetnju koronavirusom te zato mijenjamo plan za naše trotjedno snimanje u Veneciji. 

U Nemogućoj misiji 7 glumit će za franšizu nezaobilazni Tom Cruise kao i Rebecca Ferguson, Nicholas Hoult, Hayley Atwell i još mnogi drugi, a režirat će ga Christopher McQuarrie. Trenutno je planirano premijerno prikazivanje 23. veljače 2021. ali još nije objavljeno hoće li se i taj datum promijeniti.

Zanimljivo je da je 2017. godine produkcija na Nemogućoj misiji 6 također zaustavljena, ali nakon što je Cruise slomio gležanj dok je snimao scenu.