Javni prijevoz u Zagrebu!

U ZET-u napominju i kako od ponedjeljka 11. svibnja neće prometovati linije 31, 32 i 34 koje su služile kao zamjena za tramvajski promet

U ponedjeljak 27. travnja krenuo je javni prijevoz u Zagrebu, a vozit će autobusi. Tramvajski promet puštat će se postupno.

Od srijede 29. travnja počinje tramvajski promet, koji će krenuti postupno. Tramvajska linija 3 ima isti raspored kao prije, a tramvaj broj 14 također će imati promijenjenu rutu: Ljubljanica – Savska cesta – Jadranski most – Zapruđe. Ova linija vozit će i preko obnovljenog rotora.

Linija 12 ići će trasom Ljubljanica – Ulica Grada Vukovara – Držićeva – Šubićeva – Kvaternikov trg – Maksimirska – Dubrava.

Tramvajska linija 5 od 4. travanja prometuje uobičajenom trasom, Prečko – Savska cesta – Ulica Grada Vukovara – Držićeva – Šubićeva – Kvaternikov trg – Maksimirska – Dubrava. U prometu je i tramvaj broj 7, koji će ići preko obnovljenog rotora.

Od ponedjeljka 4. svibnja ponovno se uspostavlja javni prijevoz ZET-a na relaciji Zagreb – Velika Gorica, kao i na području Velike Gorice.

Tramvaj broj 1 prometovat će trasom: Zapadni kolodvor – Jukićeva – Glavni kolodvor – Trg žrtava fašizma – Borongaj.

Tramvaj broj 2 prometovat će redovnom trasom: Črnomerec – Jukićeva – Glavni kolodvor – Savišće.

Tramvaj broj 4 prometovat će trasom: Savski most – Glavni kolodvor – Trg žrtava fašizma – Šubićeva – Dubrava – Dubec.

Šestica će ići trasom: Črnomerec – Jukićeva – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Sopot.

Tramvaj broj 9 prometovat će uobičajenom trasom: Ljubljanica – Borongaj.

Tramvaj 11 prometovat će trasom: Črnomerec – Jukićeva – Glavni kolodvor – Trg žrtava fašizma – Šubićeva – Dubrava – Dubec.

Tramvajska linija 14 ići će trasom: Park Maksimir – Šubićeva – Trg žrtava fašizma – Glavni kolodvor – Savska – Zapruđe.

Tramvaj 17 prometovat će trasom: Prečko – Savska cesta – Glavni kolodvor – Trg žrtava fašizma – Borongaj.

U ZET-u napominju i kako od ponedjeljka 11. svibnja neće prometovati linije 31, 32 i 34 koje su služile kao zamjena za tramvajski promet, dok u prometu ostaje linija 33 koja će prema prilagođenom rasporedu voziti od Gračanskog Dolja preko Ksaverske ceste, Ulice Medveščak, Draškovićeve i Ulice Franje Račkog do Trga žrtava fašizma.

Sve autobusne linijei njihov raspored možete vidjeti na stranicama ZET-a.