Divovski kamper: Tri spavaće sobe s garažom i otmjenim interijerom!

Scania nosi 750 litara vode, a spremnik otpadnih voda ima zapreminu od 200 litara

Ova nevjerojatna mašinerija nije samo cool kuća za odmor već i luksuzni autobus pogodan za turneje rock zvijezda. Prednja strana prepoznatljiva je kabina Scanie R480, dok je iza aluminijski dom po mjeri koji se može pohvaliti s više spavaćih soba, kupaonicom, pa čak i malom garažom s radionicom.

VAEX-a The Truck Traders, sa sjedištem u Nizozemskoj, objavio je ovaj kamper/kamion na svom društvenom profilu i trenutno je za prodaju, premda se cijena ne spominje. Tvrtka je objavila neke podatke o ovom stroju u kojima stoji da između ostalog Scania ima nešto luksuznog makeupa s visokom opremom za vozača i suvozača. Također je opremljen navigacijom, stražnjim kamerama, senzorima za parkiranje, a originalni spavaći dio kabine i dalje je na mjestu s pripadajućim padajućim krevetom te tako zapravo stvara malu spavaću sobu na prednjem dijelu kampera.

Kako se krećemo prema zadnjem dijelu, stvari postaju još veće. Opremljen je velikim dvostrukim kliznim elementima koji se pružaju u kuhinji i dnevnom boravku i drastično povećavajući unutarnji prostor. Kao takva, Scania se može pohvaliti kuhinjom s indukcijskim štednjakom s četiri plamenika, velikim sudoperom u punoj veličini, pećnicom i kombiniranim hladnjakom/zamrzivačem od 185 litara. U dnevnom boravku nalaze se i veliki kauč te pop-up TV s ravnim ekranom, a to je jedan od tri televizora u vozilu.

Pojedinosti o svim spavaćim sobama nisu dostupne, ali tu je glavni apartman, kao i posebna spavaća soba za djecu koja ima vlastitu igraću konzolu i televizor. Svi koriste istu kupaonicu pune veličine koja je obložena kamenom i uključuje veliki stand-up tuš sa standardnim WC-om.

Scania nosi 750 litara vode, a spremnik otpadnih voda ima zapreminu od 200 litara. Sustav spremnika s grijanom vodom osigurava toplu vodu za tuševe tako te za podno grijanje, a dizelski generatori pružaju potrebnu snagu.

Sa stražnje strane je garaža, a iako nemamo dostupnih fotografija, kažu da ima radni stol s nekoliko ormara za alate i vlastiti mali hladnjak. Tu su sudoper i crijevo za tuširanje na otvorenom ili ispiranje gumenih podova garaže nakon povratka s blatne planine ili vožnje biciklom. Ovaj kamper/kamion ima perilicu i sušilicu kako bi vam odjeća bila čista, a ako trebate naći ćete i kompresor zraka.