Susret klasike i moderne tehnologije: Mercedes je obnovio prekrasnu limuzinu i vlasnik sad za nju traži 2.5 milijuna eura!

Obnova ovog impozantnog vozila trajala je sedam godina i koštala je gotovo tri milijuna eura

Kad bi čovjek imao 2.5 milijuna eura viška, ovo bi bilo dobro ulaganje. Mercedes-Benz Classic je uredio i preuredio ovaj 600 Pullman iz 1975. godine do posljednjeg detalja. Superluksuzno vozilo je na prodaju u nizozemskom salonu Auto Leitner. Aktualni vlasnik je definirao u Mercedes-Benz Classicu što sve želi u svom Pullmanu, a Nijemci su mu ispunili sve želje. Unatoč brojnim modernim korekcijama ovaj Mercedes i dalje ima status oldtimera.

Noviteti su električno podesiva sjedala, stolići, minibar, TV i DVD player, a ugrađen je i panoramski prozor sa zatamnjenjem. Vozač je dobio i navigaciju.

U Mercedesu su temeljito renoviralo 6,3-litreni V8 s 250 KS te četverostupanjski automatik.  Sama obnova ovog impozantnog vozila (dugačak je 6.24 m) trajala je sedam godina i koštala je gotovo tri milijuna eura. Dakle, ovaj Mercedes je jeftiniji od novca uloženog u njega. Ali, to nam baš i nije neka utjeha.

Nakon renoviranja automobil je prošao samo 1112 kilometara.