Samouvjerenost: Mlada vozačica pokušala je pobjeći policiji, ali nije daleko odmaknula!

Uslijedila je potjera koja je bila kraća od ostvarenih obećanja prosječnog političara. Trajala je tek 350 metara i Mustang se zabio u drv

Jedan primjer pretjerane samouvjerenosti mladih vozača/vozačica. U kanadskom Oak Bayu policija je snimila Ford Mustang koji je vozio 73 km/h u zoni u kojoj je dozvoljeno 40 km/h. Uslijedila je potjera koja je bila kraća od ostvarenih obećanja prosječnog političara. Trajala je tek 350 metara i Mustang se zabio u drvo. Vozačica i dvojica putnika su neozlijeđeni, a cijeli ovaj slučaj zanimljivim čini nekoliko detalja.

Vozačici je te 20 godina i po kanadskim zakonima nije smjela voziti više od jedne osobe. Drugi važan detalj su naljepnice na automobilu: Ulično utrkivanje nije zločin – ipak je, ali j… ga, Policajče, vidio sam znak ograničenja brzine (ali nisam vidio vas… Na posljednjoj naljepnici pisalo je Lovac na brzine.

Policija je u svojoj objavila pokazala da nije impresionirana:

– Naljepnice na automobilu pokazuju koliko su neki vozači nezreli. Nadamo se da nitko neće poginuti kako bi ti vozači napokon shvatili koliko je cijela stvar ozbiljna.