Film Christophera Nolana Tenet sada je odgođen do kolovoza

Nolanov novi film uglavnom je misterija, čak i u trailerima, koji prikazuju Johna Davida Washingtona kao agenta koji istražuje zavjeru koja uključuje neka neobična miješanja vremena

Prikazivanje Christopher Nolanovog filma Tenet ponovno je dobilo novi datum prikazivanja, s tim da je sada ciljani datum prikazivanja filma određen za kolovoz.

Nolanov novi film uglavnom je misterija, čak i u trailerima, koji prikazuju Johna Davida Washingtona kao agenta koji istražuje zavjeru koja uključuje neka neobična miješanja vremena i mogućnost izbijanja trećeg svjetskog rata.

– Studio Warner Bros. zalaže se za približavanje Teneta publici u kinima, na velikom platnu, ali kada službenici javnog zdravstva kažu da je vrijeme za to – rekao je glasnogovornik Warner Brosa. u izjavi.

– U ovom trenutku trebamo biti fleksibilni i ne tretirati ga kao tradicionalno filmsko izdanje. Film smo odlučili početi prikazivati sredinom tjedna kako bismo omogućili publici više izbora i planiramo ga prikazivati duže, puno duže od normalnog vijeka prikazivanja, jer želimo razviti sasvim različitu ali uspješnu strategiju prikazivanja – rekli su u Warner Brosu.