Smiješna pogreška: Na vozačkoj dozvoli je umjesto svoje fotografije dobila – praznu stolicu

Kada je gospođa prije nekoliko godina posjetila Servisni centar za vozače, tijekom transakcije, službenik je napravio pogrešku

Iako nam fotografije vozačke dozvole obično ne ispadnu najljepše, uvijek nam dobro dođu jer nas identificiraju u različitim prilikama. Ipak, bez obzira koliko loše mislite da izgledate na vašoj fotografiji, možemo vam jamčiti da nije tako loša kao ova koju je dobila vozačica iz SAD-a.

Naime, Jade Dodd nedavno je snimila fotografiju koja joj je trebala radi putovanja u Tennessee. Kad je nakon tjedan dana dobila ažuriranu dozvolu, ostala je blago rečeno šokirana kada nije ugledala svoju fotografiju na dozvoli, već sliku prazne stolice!

U međuvremenu, Dodd je fotografiju svoje dozvole postavila na društvenu mrežu i počela pokazivati svojoj obitelji, prijateljima i suradnicima, koji su se svi odreda dobro nasmijali ali zato nisu djelatnici Odjela za motorna vozila. 

– Kada je gospođa prije nekoliko godina posjetila Servisni centar za vozače, tijekom transakcije, službenik je napravio pogrešku kada je snimio i spremio u računalo pogrešnu fotografiju (prazna stolica) kao  profil vozača – napisao je predstavnik vladinog tijela u izjavi za medije. 

– Kada je vozačica nedavno obnovila svoju vozačku dozvolu putem interneta, dobila je sliku stolice na dozvoli jer je to posljednja snimljena fotografija. Odmah smo sve ispravili i dostavili dozvolu s njezinom stvarnom fotografijom te se interno pozabavili s ovom situacijom.