Rekordan broj vozila: U Americi su pronašli vozača koji je godinama kupovao samo Volkswagene!

Mnoge je automobile Tayloru Bryant kupio u relativno lošem stanju, doveo ih u red, preprodao, pa tim novcima financirao sljedeći automobil

Američki odjel Volkswagena objavio je priču o Tayloru Bryantu, koji jednostavno obožava Volkswagene. Vozača i Charlestona u Južnoj Karolini posjedovao je ukupno 42 Volkswagena, a sve je počelo davno, kad se kao dijete zaljubio u VW-ova vozila i kad je na semaforu ugledao Bubu iz 1961. godine i nagovorio vlasnika vozila da mu je proda za 500 dolara.

Bryant je i radio u Volkswagenu 12 godina kao tehničar te je bio vlasnik mnogih Golfova, Jetta, Passata, a trenutno ima Jettu iz 1999. godine, jedan novi model tog automobila i Passat karavan iz 2004. godine. Trenutno razmišlja o velikom SUV-u Atlas jer ima dvoje djece i četiri psa.

Mnoge automobile je kupio u relativno lošem stanju, doveo ih u red, preprodao, pa tim novcima financirao sljedeći automobil. Tako da u svemu tome ima i malo interesa. Supruzi je svojevremeno za petu godišnjicu braka kupio Golf kabriolet, a sinu je kupio još jednu Jettu.