Bez granica: Tom Cruise u misiji Axiom sada i službeno odlazi u svemir u listopadu 2021.!

Treće je turističko mjesto još uvijek otvoreno, ali se šuška da bi ga trebala popuniti glavna ženska glumica u novom filmu

U svibnju ove godine, kada je cijeli svijet bio u karanteni i kada su ljudi jedva obavljali bilo kakav posao, Tom Cruise i redatelj Doug Liman pregovarali su s NASA-om i Elonom Muskom kako bi snimili stvarni film u svemiru.

Budući da je napravio gotovo sve akrobacije kojih se možete sjetiti na Zemlji, Cruise traži ideje za svoju sljedeću. Za svoj sljedeći, još nenaslovljeni film, letjet će u svemir s ciljem da pruži najdublje i najuvjerljivije filmsko iskustvo ikad.

Nekoliko iskusnih astronauta izdalo je nekoliko dobrih savjeta za Cruisea o treningu za misiju, koji će, kako se očekuje, sadržavati sve, od učenja kako jesti krutu hranu do korištenja zahoda bez gravitacije. No službeno je zavladala gotovo potpuna medijska tišina, sve do sada.

Space Shuttle Almanac dobio je službeni manifest ISS-a 2020.-2023. i potvrđuje svemirsku misiju. Također navodi i točan datum: listopad 2021. Tada polijeće Space X Crew Dragon Axiom Tourist Flight, sa zapovjednikom Michaelom Lopez-Alegrijom (nositeljem dva NASA-ina rekorda u svemiru), Cruiseom i Limanom.

Treće je turističko mjesto još uvijek otvoreno, ali se šuška da bi ga trebala popuniti glavna ženska glumica u filmu. Što se tiče toga kako brzo Cruise i Liman napreduju prema ovom projektu, nemojte se iznenaditi. Ipak su oni prvi najavili takav nikad izveden podvig i razumljivo je da žele biti prvi koji će to zapravo i provesti.