Problem za Teslu: Jedan američki vozač tvrdi da mu je u vožnji otpao krov s Modela Y!

Nathaniel Galicia Chien i njegovi roditelji vozili su se prema svom domu u Kaliforniji u svom novom Tesla Modelu Y, kad je stakleni krov vozila navodno odletio

Jedna od posljednjih stvari koju biste očekivali ili željeli je da se nešto pokvari s vašim automobilom dok jurite autocestom.

Što kažete na to da vam odleti cijeli krov automobila? Nathaniel Galicia Chien i njegovi roditelji vozili su se prema svom domu u Kaliforniji u svom novom Tesla Modelu Y, kad je stakleni krov vozila odletio, odnosno tako tvrdi Galicia Chien. Na Twitteru je objavio kratki videozapis događaja.

– Mislio sam da je otvoren prozor – rekao je Nathaniel Galicia Chien medijima te dodao:

– Ali pola minute kasnije cijeli stakleni vrh krova jednostavno je odletio na vjetru.

Obitelj je, sasvim prirodno, kratko paničarila prije nego što se okrenula i odvezla natrag do auto kuće. Srećom, u automobilu ni na autocesti nitko nije ozlijeđen, a obitelj Galicije Chiena pozvala je policiju da upozori na opasnost na cesti.

Kad su vratili automobil u trgovinu, upravitelj im je navodno rekao da je krov možda pukao zbog neispravne brtve. Kontrola kvalitete sastavni je dio svakog proizvodnog procesa. Iz Tesla zasad ni riječi…