Kako poboljšati klizavu F1 stazu u Turskoj: Unajmite automobile u rent a car kući i s njima krenite u akciju!

Ova ideja bi možda i bila uspješna da jučer, prije kvalifikacija, nije pala kiša i isprala cjelonoćni trud vozača u rent a car automobilima

Organizatori Velike nagrade Turske u Formuli 1 pohvalili su se novim asfaltom na stazi, koji su postavili prije četiri tjedna. No, taj potez izbezumio je vozače, koji su na prva dva treninga otkrili da je staza toliko klizava da će na njoj teško kontrolirati bolide. Turski organizatori pokušali su se snaći i na brzinu su unajmili nekoliko vozila renta a cara i s njima su prolazili stazu, pokušavajući ostaviti što više gume na asfaltu, koka bi i grip bio što bolji.

Ova ideja bi možda i bila uspješna da jučer, prije kvalifikacija, nije pala kiša i isprala cjelonoćni trud vozača u rent a car automobilima. Velika nagrada Turske vozi se danas, a uzbuđenja su napokon zajamčena u sezoni koja je dosadnija od gledanja trave kako raste u parku pokraj vaše zgrade. U kaotičnim kvalifikacijama najbrži je bio vozač Racing Pointa Lance Stroll, a budući svjetski prvak Lewis Hamilton je tek šesti.