VIDEO: Glazbenik je završio u policiji je jer je tijekom snimanja spota u New Yorku koristio bacč plamena!

U različitim videozapisima emitiranim na društvenim mrežama može se vidjeti da se glazbenik, poznat i kao Dupree GOD, s bacačem plamena u ruci stoji na krovu autobusa

Mladi njujorški reper Christopher Dupree predao se njujorškoj policiji koja ga optužuje za nepromišljenost jer se popeo na krov autobusa s bacačem plamena koji je nekoliko puta aktivirao kako navodi radi snimanja glazbenog spota.

U različitim videozapisima emitiranim na društvenim mrežama može se vidjeti da se glazbenik, poznat i kao Dupree GOD, s bacačem plamena u ruci stoji na krovu autobusa na liniji B-26 koji se zaustavio na semaforu u Brooklynu. Pritom se glazbenik na autobus popeo skočivši s mobilnog kamiona koji prodaje hranu i koji je bio parkiran uz rub pločnika.

Nakon skoka pjevač je bez majice počeo oružjem pucati prema gore, što je izazvalo male požare na krovu autobusa i na asfaltu. Nakon 40-ak sekundi u kojima su brojni ljudi zabilježili što se dogodilo mobitelima, Dupree je skočio dolje. 

Prema novim vijestima pjevač je u 79. okružnu policijsku postaju u New Yorku stigao vozeći se u Porscheu u pratnji svog odvjetnika Caryja Londona, koji je tvrdio da je riječ o snimanju glazbenog spota. “Snimao se glazbeni videozapis. Iz ovog videozapisa možete izvući sve zaključke koji želite, ali ono što je važno je da nitko nije ozlijeđen i da su bacači plamena legalni u državi New York”, rekao je London.