Godzilla vs. King Kong: Streaming platforme ili kina – još nije odlučeno!

Hoće li film završiti na streaming servisima Netflixu ili Warnerovom HBO-u ili će ipak u kina?! Pandemija koronaviriusa stvorila je brojne probleme filmskim studijima

To je trebao biti blockbuster sukob dviju zvijeri, ali zapravo se pretvara u bitku divova streaming usluga. Zašto? Godzilla vs. King Kong sada je u središtu natezanja između dva streaming diva, Netflixa i HBO Maxa (u vlasništvu Warnera).

Legendary i Warner Bros. su tražili novi dom za film koji je trebao biti objavljen u svibnju 2021. godine. No, sve pretrpaniji raspored za iduću godinu nagomilan je filmovima koji su trebali biti objavljeni ove godine.

Netflix je navodno ponudio 200 milijuna dolara pokrivajući s tim 75 posto proračuna. To je zauzvrat navelo Warnera da kontrira tu ponudu s 25 posto proračuna, ali i više kontrole nad izdanjem. Warner Bros. je zasad kratko objavio:

– Planiramo Godzillu protiv Konga pustiti u kina sljedeće godine prema rasporedu – pa ćemo morati pričekati i vidjeti što će se dogoditi u ovom slučaju.

Hoće li film završiti na streaming servisima Netflixu ili Warnerovom HBO-u ili će ipak u kina?! Pandemija koronaviriusa stvorila je brojne probleme filmskim studijima.