Električni bicikl za američku policiju: Kao da ga je dizajnirao i opremio Batman!

Prva policijska jedinica opremljena tim biciklom je ona u kalifornijskom gradu Mexicaliju

Vjerojatno ste čuli za proizvođača bicikala Delfast, a možda i niste. No, električni model 3.0 sad je dobio posebnu funkciju, koja ga izdiže iznad konkurentskih proizvoda. On je sada postao važan proizvod koji razmatraju mnoge policijske jedinice u SAD-u kao svoje buduće vozilo. S motorom od 5000 W, krajnjom brzinom od čak 80 km/h, te dometom od 280 km (na struju), mnogi policajci dobit će zanimljivo prijevozno sredstvo. Spominju se i ubrzanja do 100 km/h na razini prosječnog automobila te zaštićena baterija (3.5 kWh) koja omogućuje vožnju u svim vremenskim uvjetima.

Kočnice su ojačane da se nose sa svim naporima, a tu su i policijska svjetla kao upozorenje svim građanima koje će ovi bicikli proganjati. U Americi oko 99 posto svih policijskih aktivnosti ne uključuju brze potjere i procjena je da će ovaj bicikl biti dovoljan.

Opcije uključuju sirenu, radio te nosač za oružje. Kao da je ovaj bicikl projektirao Batman. Prva policijska jedinica opremljena tim biciklom je ona u kalifornijskom gradu Mexicaliju.