Pregazite 2020.: ‘Terapija uništavanjem’ omogućuje vam uništavanje automobila s tenkom!

Akcija se događa u britanskom Midlandsu blizu Birminghama i za to treba izdvojiti samo 20 funti

Ova je godina bila teška, ali uz inovativni start-up koji je smislio genijalan način za ublažavanje nakupljenih frustracija, možda će nekim Britancima biti barem malo lakše.Pandemija COVID-19 bila je razorna sila tijekom 2020. godine, ali na pomolu bi mogao biti genijalan oblik ublažavanja stresa. Novi program daje korisnicima priliku da oslobode svoj bijes prolazeći ono što su vlasnici ovog projekta nazvali terapijom uništavanja.

Naime, usluga terapije, koju nudi britanska organizacija Scrap Car Comparison, pruža korisnicima priliku da unište automobil na originalan način. Oni koji sudjeluju u iskustvu uništit će automobil koji je ionako spreman za otpad s ugraviranim brojem 2020, tako što će ga prvo upucati puškom, a zatim pregaziti s bojnim tenkom Chieftain. Ovaj 56-tonski borbeni tenk izgradio je Leyland Motors, a koristio se u raznim vojnim intervencijama, uključujući Zaljevski rat ranih 90-ih.

Akcija se događa u britanskom Midlandsu blizu Birminghama i za to treba izdvojiti samo 20 funti (cca. 170 kuna). Morate priznati da nema previše mjesta na kojima možete voziti tenk ako niste pripadnik oružanih snaga.