Zatrpala ga ralica: Vozač je deset sati ostao ispod nanosa snijega!

Muškarac iz New Yorka proveo je više od deset sati u svom automobilu koji je bio zatrpan pod slojem snijega višim od tri metra. Snijeg je na auto bacio prolazeći čistač snijega

Prema izvještaju policije države New York, automobil 58-godišnjeg Kevina Kresena pokvario se tijekom nedavne snježne oluje. Tada je naiišla ralica i zatrpala njegov automobil debelim slojem snijega, sprečavajući ga da izađe. Kresen je nazvao hitne službe i oni su odmah poduzeli mjere. Međutim, njegov je automobil prekrilo toliko snijega da ga nisu mogli pronaći. Također je u motoru njegova vozila pukao klinasti remen, zbog čega su struja i grijači u njegovom automobilu prestali raditi.

Srećom po Kresena, policajac Jason Cawley kontaktirao je okrug Tioga 911 sljedećeg jutra kako bi pitao postoje li hitni pozivi zbog snježne oluje. Obaviješten je o Kresenu, pa ga je otišao potražiti u blizini grada Owego. U početku ni policajac Cawley nije mogao pronaći zasniježeni automobil. Međutim, u jednom je trenutku vidio nešto što je izgledalo poput niza poštanskih sandučića i policajac je odlučio iskopati to mjesto. Tijekom iskopavanja slučajno je naišao na Kresenov automobil. Nakon spašavanja, Kresen je prebačen u bolnicu na liječenje od hipotermije i ozeblina.