Hrvatski rekorder: Ista kamera, puno prekršaja! Kako dobiti kaznu od 100.000 kuna za prekršaje u prometu?

Vozač 25-godišnjak kažnjen je još kaznom zatvora u trajanju od 120 dana uvjetno na rok od 12 mjeseci te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od dvije godine

Nakon ove vijesti iz PU krapinsko-zagorske postavljaju se neka ozbiljna pitanja, ali prepustit ćemo ih vama da ih formulirate. Uglavnom, jedan vozač 14 puta je snimljen istom kamerom za nadzor brzine… Policija javlja:

U razdoblju od 3. do 18. travnja 2020. godine, nadzornom fiksnom kamerom za nadzor brzine u Bedekovčini 14 puta snimljen je 25-godišnji hrvatski državljanin kako je osobnim vozilom prekoračio dopuštenu brzinu kretanja vozila. Također je provjerama utvrđeno kako je vozilo kojim je upravljao neregistrirano i neosigurano, a utvrđeno je i kako je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, odnosno bez položenog vozačkog ispita.
Presudom Općinskog suda u Zlataru, Stalne služba u Zaboku, vozač 25-godišnjak kažnjen je kaznom zatvora u trajanju od 120 dana uvjetno na rok od 12 mjeseci i novčanom kaznom od 100.000,00 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od dvije godine.