Pogledajte trailer za igricu WRC 10: U novom izdanju i Croatia Rally!

Kratki isječak najavljuje neke od povijesnih automobila koje ćete voziti u igrici

FIA-ino svjetsko prvenstvo u reliju proslavit će 50. sezonu 2022. godine, a to se podudara s predstavljanjem igre WRC 10. NACON i razvojni studio KT Racing objavili su prvi video trailer za igru, koja će biti dostupna od 2. rujna ove godine za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, PC, a kasnije i za Nintendo Switch.

WRC 10 obećava velike stvari, počevši od hiperrealističnog i ultra preciznog doživljaja igre. No što je još važnije, igrate ćete na četiri nova relija – Estoniji, Hrvatskoj, Belgiji i Španjolskoj, uz druge relije iz Svjetskog prvenstva te povijesne relije, uključujući Akropolis, San Remo, Njemačku i Argentinu.

Opet će Career Mode zauzeti centralno mjesto, nudeći “jedan od najbolje razvijenih i najkompletnijih” načina igre u trkačkoj igri. U novom dijelu igre moći ćete stvoriti vlastiti tim s jedinstvenom ekipom ili se pridružiti jednom postojećih timova iz sezone 2021. godine. Možete krenuti od Junior WRC-a i narasti sve do vodeće WRC serije. Tu će biti i prilično sveobuhvatan i natjecateljski internetski format u kojem možete izazvati rivale iz cijelog svijeta.

Kratki isječak najavljuje neke od povijesnih automobila koje ćete voziti u igrici. Uključuju modele Lancia (za fotografiju smo naravno izabrali legendarnu Deltu Integrale), Audi, Citroen, Ford i Toyota, između ostalog, a kreatori kažu kako će biti dostupno preko 20 legendarnih automobila iz 50-godišnje povijesti WRC-a.