Natjecanje koje je iznenadilo: Što šef Hyundaija misli o Croatia Rallyju?!

Po svemu sudeći, čekaju nas godine uživanja u Croatia Rallyju, a što će tek biti kada nestanu ograničenja zbog pandemije koronavirusa...

Rally Croatia, čiji su kompetitivni brzini održani od petka do nedjelje, nailazi na veliko odobravanje relijaške zajednice. Već je sad ponuđeno organizatorima da još dvije godine ostane u kalendaru,  jedan od onih čije mišljenje se sluša je i šef Hyundaijeve WRC momčadi Andrea Adamo:

– Države poput Hrvatske dokazuju što se može učiniti s puno strasti. Mislim da Svjetsko prvenstvo zavrjeđuje ‘prava’ natjecanja. Vrijeme je da donesemo odluku o nekim starim natjecanjima koja ne zaslužuju više biti u kalendaru Svjetskog prvenstva.  Preferiram nove relije koje organiziraju ljudi sa strašću. Ono što smo vidjeli u Hrvatskoj je vrhunac. Takvo natjecanje zaslužuje biti u kalendaru WRC-a. OK, bio je ovo prvi put i mnogo toga je moglo biti bolje, ali brzinci i atmosfera nam jasno pokazuju da je ovo odličan reli.

Po svemu sudeći, čekaju nas godine uživanja u Croatia Rallyju, a što će tek biti kada nestanu ograničenja zbog pandemije koronavirusa i kad se na brzincima pojavi i do nekoliko stotina tisuća gledatelja.