Daleko od glamura: Pogledajte kako izgleda nova Škoda Fabia u bazičnom izdanju?

U osnovnoj verziji nema digitalne instrumente ploče, a infotainment se također smanjio kao roba koju niste smjeli staviti u strojno pranje

Kada proizvođači automobila predstavljaju novitete, uvijek to čine kao da javnosti pokazuju hollywoodsku zvijezdu s mnogo make-upa i najskupljom haljinom/odijelom. No, život uglavnom nisu skupi modeli, a mali gradski automobil s najvišom raznom opreme uzet će rijetki.

Škoda je novu Fabiju predstavila u glamuroznom narančastom izdanju s digitalnom instrumentnom pločom i velikim ekranom infotainmenta. Kako će izgledati osnovni model? Daleko od toga, ali i dalje funkcionalno.

Narančastu boju mijenja bijela, pa ćete s pravom često moći ustvrditi: što se bijeli u gori zelenoj, jesu li labudovi ili nova Fabia. Upravo ćemo te, bijele Fabije, najčešće gledati na našim cestama, jer kao što znate, za navedenu se boju ne plaća dodatno.

Uglavnom, u osnovnoj verziji nema digitalne instrumente ploče, a infotainment se također smanjio kao roba koju niste smjeli staviti u strojno pranje. Umjesto automatskog klima uređaja tu su kontrole ručne klime.

Svjetla nisu u cijelosti izvedena u LED tehnologiji, odnosno duga svjetla su halogena, a, očekivano, nema ni aluminijskih naplataka.

Fabia će Češkoj startati od 14.230 eura.