Talijanske vlasti zaplijenile su Rolls-Royce: Unutrašnjost je bila obložena krokodilskom kožom!

Krokodili su zaštićena vrsta i Talijani ne dopuštaju da takav automobil sudjeluje u prometu

Mnoge vlasnike nije briga odakle dolazi koža za unutrašnjost njihovih automobila, a mnogi vjerojatno racionaliziraju pa zamišljaju da koža raste na nekoj sretnoj plantaži. Naravno, da biste sjedala, upravljače i druge dijelove unutrašnjosti obložili kožom, nesretne životinje će to platiti glavom, a jedan slučaj iz Italije pokazuje koliko daleko ide ljudske opsjednutost tim materijalom.  Talijanska agencija za carinu i monopol zaplijenila je Rolls-Royce Phantom koji je bio namijenjen tvrtki u Rimu. Prema agenciji, automobil je uvezen iz Rusije, ali je utvrđeno da je opremljen prilagođenim interijerom s krokodilskom kožom na sjedalima, naslonima za ruke i vratima.

Krokodili su zaštićena vrsta i Talijani ne dopuštaju da takav automobil sudjeluje u prometu. Vlasnik sada ispituje mogućnost uklanjanja krokodilske kože jer je to jedini način koji će omogućiti povratak Rolls-Roycea.

U Rusiji sve prolazi, tuneri stavljaju koješta u automobile, a nedavno se čulo i za incident s uporabom kože kitova spolnog organa. Vjerojatno je sve to neki oblik zabave ljudima s viškom novca i manjkom… Rečenicu završite sami.