Osveta koja je propala: Uzela auto od bivšeg i napravila čak 50 prekršaja…

Zabilježeno je da je Audi u samo dva dana počinio 50 prekršaja u vožnji, od kojih čak 49 prolazaka kroz crvena svjetla

Jedna žena iz Shaoxinga, istočnokineske provincije Zhejiang, identificirana samo kao Lou, smislila je plan kako bi se osvetila bivšem dečku. Pronašla je način da se domogne njegova Audija te je uporno prolazila kroz crvena svjetla i jurila gradom. Nadala se da će kazne ići ravno na adresu njezinog bivšeg i nikada nije zamišljala da će policija htjeti ući u trag vozilu da vidi tko je bio za volanom u vrijeme počinjenih zločina.

Lou je kratko živjela s Qianom, ali on ju je ostavio – scenarij koji je mnogima od nas poznat, ali koji Lou nije odgovarao i željela je svoju osvetu.

Lou je našla drugog čovjeka, Zhua, koji je iznajmio Qianov Audi, a za transakciju odlučio je koristiti posrednika Chena. Prema policiji, zabilježeno je da je Audi u samo dva dana počinio 50 prekršaja u vožnji, od kojih čak 49 prolazaka kroz crvena svjetla te još jedan za prekoračenje brzine. Policija je ušla u trag Audiju nakon što je primijetila neobično ponašanje u prometu, koje ih je odvelo do Chena.

Chen je na policiji sve priznao i svalio na Zhua koji je policiji rekao da ga je Lou uvjerila da napravi navedeno, a zauzvrat mu je obećavala i  da će nakon svega i izaći s njim. Zvuči kao materijal za solidnu akcijsku (romantičnu) komediju.