VIDEO: Čovjek skočio s mosta da bi pobjegao iz prometne gužve u Louisiani!

Pad s te visine mogao je teško ozlijediti Jenningsa, ali on nije pretrpio veće ozljede

Muškarac iz Lafayettea u državi Louisiana, skočio je s mosta na slivu Atchafalaya i pao u rijeku nakon što je zaglavio u gužvi u prometu. Incident je zabilježio njegov prijatelj koji je pustio svog prijatelja da skoči s mosta. Skakač Jimmy Jennings rekao je lokalnim vijestima da je u padu ozlijedio rame, ali i da je bio prisiljen satima plivati u jakoj riječnoj struji.

Pad s te visine mogao je teško ozlijediti Jenningsa, ali on nije pretrpio veće ozljede. Ipak, ozlijeđeno rame moglo mu je narušiti sposobnost plivanja, ali Jennings je imao sreće što ga pad nije spriječio da se održi na površini.

Jennings je lokalnim vijestima rekao da ga je struja spriječila da se vrati na obalu, a na kraju je proveo dugo vremena u vodi, oko 3 sata. Struja je bila prejaka.

Na kraju se vratio na obalu, ali ni tada se nije mogao vratiti na most odakle je i došao jer je satima lutao prije nego što je spašen. Kad su ga pronašli šerif i policija su ga uhitili, a prema vijestima Jennings je dobio i prijavu.

Jennings je na svom profilu društvene mreže objavio da je skočio zbog životne radosti:

– Sve mi je išlo od ruke i vidio sam ljude da su to i prije radili, ali poslije skoka sam se sjetio da je to bilo u filmovima.

Uglavnom, osim policijske prijave, Jenningsu bi dobro došlo i jedno psihijatrijsko vještačenje. Ima nas mnogo koji zapnemo u prometnim gužvama, a istovoremeno nas prožima i osjećaj sreće i kozmičke uzbuđenosti, ali nećemo zbog toga skočiti u Savu, Dravu, Kupu ili Dunav…