Kampiranje za (relativno) malo novca: Ova konverzija Dacije je praktična i povoljna!

Daciju Dokker Stepway opremio je španjolski Camperiz, a početna verzija košta 19.995 eura

Mora li kampiranje uvijek biti zabava situiranih ljudi, odnosno moraju li u kamperima uživati oni koji ne razmišljaju kako preživjeti od prvog do posljednjeg dana u mjesecu? Ne, nužno, ali želite li uživati u putovanjima i slobodi, jeftinije opcije donose i manje luksuza, ali može se i s njima na odomor.

Daciju Dokker Stepway opremio je španjolski Camperiz, a početna verzija košta 19.995 eura. Ovaj model sadrži ladice u kojima su smještene osnovne stvari za kuhanje, uključujući štednjak, sudoper i rezervu čiste vode zapremnine 25 litara. Tu je i prijenosni kemijski WC-a te hladnjak s kapacitetom od 30 litara. Na vrhu prtljažnika nalazi se prostor za spavanje za dvije osobe širine 120 centimetara i dužine 190 centimetara.

Opcija krovnog šatora je također dostupna, a popet ćete se pomoću sklopivih ljestava. Postoji i opcija grijanja tijekom hladnih noći, dok će vas bočni zaslon zaštititi od sunčevih zraka koje su u ljetnim danima previše rano ujutro.

Ovaj model temelji se Dokker Stepwayu, a pokreće ga dCi četverocilindrični motor snage 95 konjskih snaga. Sve ovo doista povoljno, jer za 20 tisuća eura danas gotovo da ne možete dobiti ni običan automobil, a kamoli kamper…