Stiže Matrix 4: Uskrsnuće serijala na filmskim platnima krajem godine!

Iz Warner Brosa nisu otkrivali zaplet filma niti detalje koji bi mogli otkriti radnju četvrtoga nastavka

Dobre vijesti za sve ljubitelje Matrixa jer u kina dolazi četvrti nastavak ovog znanstveno-fantastičnog serijala o Neu kojeg i ovoga puta utjelovljuje popularni američki glumac Keanu Reeves.

Objavljeno je puno ime četvrtoga nastavka – Matrix: Resurrections, a osim Reevesa u ulozi Trinity ponovno ćemo gledati glumicu Carrie Anne Moss, glumce koji više od 20 godina, od emitiranja prvog Matrixa 1999., igraju vodeće uloge.

Ovoga puta, ljubavnici Neo i Trinity žive u svijetu gdje njihova ljubav nestaje u promjenjivom svemiru, a oni se ne sjećaju svoje prošlosti, onoga tko su bili. Neo je bradati i dugokosi uživatelj plavih pilula koji svome psihijatru govori o uspomenama koje ne izlaze iz njegovoga uma i pita se: jesam li ja lud?

Slučajno susretne Trinity u kafiću i ona ga upita: znamo li se? Neo guta crvenu pilula koja ga vraća u stvarnost i ponovno postaje The One ili izabrani.

Iz Warner Brosa nisu otkrivali zaplet filma niti detalje koji bi mogli otkriti radnju četvrtoga nastavka, no poznato je da se na redateljsku stolicu vratila Lana Wachowski, a osim Reevesa i Moss u filmu ćemo gledati Yahyau Abdul-Mateena II, Jessicu Henwick, Jonathana Groffa, Jadu Pinkett Smith i Daniela Bernhardta.

Film se u kinima očekuje 22. prosinca.