Blokada koju je nemoguće probiti: Priča o ženi koja već 17 godina ne može proći vozački ispit!

Očajna Isabelle kaže da je već imala sedam različitih instruktora i pokušala intenzivni tečaj vožnje - pa čak i hipnotizere

Britanka Isabelle Stedman već 30 godina pokušava dobiti vozačku dozvolu, no budući da se toliko boji da se tijekom vožnje redovito onesvijesti, još uvijek nije uspjela. Anksiozni poremećaj 47-godišnje Isabelle Stedman toliko je paralizira da brizne u plač i drhti za volanom, a poovremeno izgubi svijest. U prošlosti su instruktori često morali sami usporavati i držati upravljač kako bi je spasili kad se onesvijestila.

Majka dvoje djece iz Bedfordshirea u Velikoj Britaniji potrošila je desetke tisuća funti otkako je počela pohađati autoškoli. Njezina je fobija spontano započela tijekom prve vožnje  – unatoč tome što nikada nije bila u prometnoj nesreći – i najgora je kad naiđe na kružni tok.

Očajna Isabelle kaže da je već imala sedam različitih instruktora i pokušala intenzivni tečaj vožnje – pa čak i hipnotizere.

Isabelle kaže da je željna sama se voziti kako bi mogla odvesti kćer na fakultet i posjetiti daleku rodbinu. Liječnici ne mogu objasniti njezinu fobiju.