Geometry EX3: Električni SUV za koji bi, uz poticije, i vama isplatili novac nakon kupnje!

Geely želi ponuditi EX3 na tržištu u Kini, a kasnije se planira širenje na druge države i kontinente

Donedavno ste, ako vam je na listi želja bio električni automobil, morali biti brzi poput natjecatelja u nekom kvizu da biste dobili poticaj za njegovu kupnju u Hrvatskoj. Sada je situacija ipak drugačija, a može se dobiti do 70.000 kuna za kupnju električnog automobila. U slučaju nove kineske marke Geometry i njihova SUV-a EX3, uz poticaj za kupnju, čak biste završili s desetak tisuća kuna na računu više i novim autom. Naravno, u teoriji.

Iza Geometryja stoji Geely (vlasnik Volva, Polestara, Protona…), a mali SUV EX3 dugačak je četiri metra, ima petera vrata, 95 KS i domet od 322 kilometra, kaže proizvođač. Dakle, zapravo sve što vam treba. On bi trebao koštati samo 7900 eura ili 59.250 kuna. No niti to nije sve, unutra su digitalni displeji, prtljažnik ima volumen 500 litara, a 80 posto baterije napuni sa za manje od pola sata.

 

Geely želi ponuditi EX3 na tržištu u Kini, a kasnije se planira širenje na druge države i kontinente. Ovakvih se vozila boje europski proizvođači, koliko zbog konkurencije u Kini, kao i zbog njihova dolaska u Europu.