Zimnica u automobilu: Vjeverica je u četiri dana sakrila više od 70 kilograma oraha u Chevroletu!

Čovjek iz Sjeverne Dakote, SAD, Bill Fischer pronašao je svoj Chevrolet Avalanche prepun crnih oraha, nakon što ga je ostavio parkiranog četiri dana

Vjeverice su vrlo slične ljudima po tome što su sposobne unaprijed planirati upravljanje svojim zalihama hrane kroz duži vremenski period. Međutim, slatki mali sisavci nisu sposobni za pravu poljoprivredu, niti za izgradnju silosa za skladištenje svoje žetve. Umjesto toga, jedan poduzetni mali glodavac odlučio je spremiti orahe za zimu u motorni prostor vozila. Čovjek iz Sjeverne Dakote, SAD, Bill Fischer pronašao je svoj Chevrolet Avalanche prepun crnih oraha, nakon što ga je ostavio parkiranog četiri dana. Na fotografijama objavljenim na društvenoj mreži, Fischer pokazuje kante od 19 litara napunjene do vrha oraščićima. Sve ovo je očito djelo jedne marljive crvene vjeverice, jer svaki kutak motora i branici bili su napunjeni orasima.

Fischer je na kraju morao ukloniti cijeli prednji okvira vozila kako bi sve očistio.Morao sam skinuti branike i izvaditi sve orahe, rekao je Fischer, ističući kako njegovi napori nisu bili 100% uspješni. Ipak, još uvijek čujem neka kotrljanja oko okvira i spojnica, do kojih ne mogu doći, dodao je Fischer.

Jedna fotografija koju je objavio Fischer pokazuje da je uspio napuniti ukupno sedam kanti oraha izvađenih iz vozila. Sa svakom kantom koja je u prosjeku imala desetak kilograma, ta je poduzetna vjeverica očito uspjela ubrati preko 70 kilograma oraha za zimu.