Morala je reagirati i policija: Ovaj znak na cesti nema veze sa serijom Squid Game!

Britanska policija u dolini Temze objavila je 12. listopada tweet u kojem u kojem je morala pojasniti prometni znak

Ogromna je popularnost Netflixove serije Squid Game u svijetu. Južnokorejska produkcija tematski se veže na niz likova koji sudjeluju u dječjim igricama sa smrtonosnim ishodom za ona s manjkom sreće. Squd Game je zaludila publiku diljem svijeta, a simboli s njezine posjetnice dobro su poznati gotovo svima. Podsjećaju na ono što ste viđali i na joysticima igraćih konzola.

Uglavnom, na jednoj engleskoj cesti, odnosno prometnom znaku pojavili su se isti simboli, koji su zaintrigirali vozače. Na kraju se morala uključiti i policija. Vozači u Velikoj Britaniji koji su bili pomalo uznemireni pri pomisli da bi ih prometni znak mogao odvesti do mjesta Squid Gamea mogu biti mirni.

Britanska policija u dolini Temze objavila je 12. listopada tweet u kojem pojašnjava da prometni znak uočen na njegovim autocestama ne usmjerava vozače na mjesto smrtonosnih dječjih igara.

– Možemo potvrditi da vas praćenje oznaka neće odvesti do popularnog Netflixova serijala Squid Game. To su samo upute za alternativne rute tijekom radova na cesti – objavila je policija. 

Objavljujemo vam i vizitku iz Squid Gamea, da možete usporediti…