Policija ga uhvatila zbog brzine, a on tvrdio da je vozio još brže!

Vozač je izjavio da je vozio 189 km/h i tvrdio da bi njegov automobil mogao ići puno brže

Da nekim vozačima ne bi bilo loše porazgovarati s psihologom, manje-više svi smo svjesni. Evo jednog dobrog primjera… Prošlog je vikenda uhićen 26-godišnji Poljak nakon što je velikom brzinom pretjecao policijski automobil na nizozemskoj autocesti A16. Kada su mu policajci predočili da je vozio brzinom od 173 km/h, rekao je da je vozio puno brže.

Policajci su krenuli u potjeru ne samo zato što ih je prestigao brzinom od 173 km/h, već i zato što automobil više nije imao valjanu registraciju od ožujka 2021. Vozač je izjavio da je vozio 189 km/h i tvrdio da bi njegov automobil mogao ići puno brže. Policajcima je potom pokazao snimku na kojoj automobil vozi 220 km/h. Ipak, kako policija nije mogla utvrditi je li doista baš on vozio tom brzinom sa snimke i da je upravo on bio vozač, nije dobio kaznu za taj prekršaj.

Ali zato se ispostavilo da poljski vozač nije imao vozačku dozvolu. Također se nije mogao identificirati te se pokazalo da je pod utjecajem opijata. Zbog svega navedenog vozač je dobio kaznu zbog prebrze vožnje, vožnje bez dozvole, vožnje automobila bez valjane registracije i vožnje pod utjecajem opijata i alkohola.