Iskoristio je priliku: Zaposlenik autokuće pretvarao se da je policajac i  kontrolirao promet!

Zaposlenik autokuće očito je dugo sanjao o poslu policajca, pa nije previše dvojio kada mu se ukazala prilika da glumi policajca

Službenik u Fordovom salonu automobila u Jacksonvilleu na Floridi, SAD, očito je želio glumiti policajca te je iskoristio ukazanu priliku koju mu je pružio njegov posao. Kada je u salon dostavljeno vozilo policije, u koje je radionica trebala ugraditi plava policijska svjetla, 41-godišnjak nije mogao odoljeti pa je počeo koristiti žuti Chevrolet Camaro i njegov sustav plavih policijskih svjetala kako bi glumio policajca, koji je na javnim cestama provjeravao promet.

Njegova sumnjiva aktivnost otkrivena je manje-više slučajno, kako prenosi Action News JAX, jer kada je 41-godišnji lažni policajac provjeravao automobil, pravi policajac mu je ponudio pomoć. Međutim, bio je iznenađen što 41-godišnjak baš i nije želio prihvatiti njegovu ponudu pa je počeo istraživati kolegu. Kada je pravi policajac nazvao policijski ured koji je dostavio žuti Camaro u trgovinu na nadogradnju, bilo je sve više naznaka da je ovdje riječ o osobi koja neovlašteno radi policijski posao. Na kraju je čovjek uhvaćen i dobio je otkaz. Možda je vrijeme da se upiše u policijsku akademiju.