Lice koje bi vas preplašilo u mraku: Ovo je novi BMW serije 7, s njim dolazi i privatno kino!

BMW serije 7 će biti dostupan s konvencionalnim motorima i kao električni i7  s navodnim dometom oko 600 kilometara i baterijom od 120 kWh

BMW je odlučio objaviti prve fotografije nove serije 7 i, sukladno očekivanjima, teaser fotografije ga predstavljaju u opasnom izdanju, kao da je izašao iz nekog filma strave i užasa, s tamnom podlogom i ogromnim BMW-ovim bubrezima. Doima se kao neki filmski negativac s velikim apetitom i ustima. To je, s obzirom na špijunske fotografije i očekivano, kao i igra s prednjim sklopovima svjetala, koja će biti podijeljena u četiri segmenta, po dva na vrhu maske i dva integrirana u nju.

BMW serije 7 će biti dostupan s konvencionalnim motorima (benzincima, dizelašima i hibridima) i kao električni i7  s navodnim dometom oko 600 kilometara i baterijom od 120 kWh. Na fotografijama je navodno upravo i7, ali on se dizajnerski neće pretjerano razlikovati od serije 7.

Kako živimo u vremenu ekscesa, BMW je odlučio priuštiti putnicima na stražnjem sjedalu ugođaj kina te će ugraditi 31 inčni ekran koji će se dizati i spuštati s krova.

Inače, BMW naziva i7 prvom luksuznom limuzinom.