Rally Croatia: Pogledajte raspored i vrijeme početka brzinskih ispita!

U odnosu na prošlogodišnji Rally Croatia raspored brzinaca je izmijenjen, a najveća promjena dogodit će se na posljednji dan relija, kada se neće voziti brzinac Bliznec - Pila preko Medvednice

Ako ste ljubitelj autosporta prošlogodišnji Raly Croatia bio je dar s vedra neba, a organizatorima rezultat višegodinjeg truda i lobiranja. Biti dijelom kalendara Svjetskog reli prvenstva (WRC) veliki je doseg jer se radi o jednom od najpopularnijih autosportova.

Svjetsko reli prvenstvo vraća se u Zagreb i Hrvatsku i ove godine, kreće 21. travnja cermonijalnim startom kod fontana, a donosimo vam raspored brzinaca. S obzirom da se na natjecanju očekuju deseci tisuća posjetitelja, ne zanemarujte svoju sigurnost i pridržavajte se naputaka organizatora i redara uz stazu.

U odnosu na prošlogodišnji Rally Croatia raspored brzinaca je izmijenjen, a najveća promjena dogodit će se na posljednji dan relija, kada se neće voziti brzinac Bliznec – Pila preko Medvednice. On je zamijenjen brzincem Trakošćan – Vrbno.