Pristaju svakom odbojniku: Prva država s registarskim oznakama – naljepnicama!

Očekuje se da će biti mnogo zainteresiranih jer bi ove naljepnice ljudima mogle biti estetski prihvatljivije od klasičnih tablica

Kalifornija je provela više od sedam godina testirajući koncept omatanja prednjih registracijskih oznaka oko odbojnika. Umjesto bušenja rupa u prednjem braniku ili dodavanja plastičnog nosača, Kalifornija će dopustiti stanovnicima da zalijepe svoje registarske oznake na prednji dio automobila.

Tvrtka iz Huntington Beacha pod nazivom License Plate Wraps (LPW) ponudila je ideju registarskih oznaka koje se lijepe i omataju uz odbojnik. U pilot projektu sudjelovalo je 28 vozila kalifornijske cestarske službe, počevši od 2015. godine.

Kako bi osigurali ljepljivu prednju pločicu, stanovnici Kalifornije jednostavno odu na web-stranicu LPW-a i pošalju podatke o svojim registarskim tablicama. Kupci mogu birati između osim različitih dizajna registracijskih pločica. Očekuje se da će biti mnogo zainteresiranih jer bi ove naljepnice ljudima mogle biti estetski prihvatljivije od klasičnih tablica.