Dacia se smije BMW-u: Bavarci mjesečno naplaćuju grijanje sjedala, a Rumunji daruju termofor!

U Daciji nisu zaboravili napomenuti da Sandero Stepway, Duster i Jogger s visokim razinama opreme standardno dolaze s grijanim sjedalima

BMW je nedavno krenuo s opcijom koja je možda već u startu osuđena na propast. Naime, vozačima će na pretplatu nuditi opcije poput grijanja sjedala u svojim vozilima. Vi biste trebali mjesečno plaćati za opciju koji ste inače dobivali u opremi. Znači BMW će vam uključivati i isključivati nešto što je već u automobilu.

Dacia u Velikoj Britaniji se odlučila našaliti s BMW-om pa vozačima koji navrate u salone daruje termofore. Dovoljno je  posjetiti u salone u Londonu, Manchesteru i Swanseju i dobiti termofor. Ideja je da prije puta stavite termofor na sjedalo i ugrijete ga, a od toga bi veliku koristi mogli imati vozači BMW-a.

– Tražiti od nekoga da dodatno plati za aktiviranje tvornički ugrađene opreme, to sigurno nije Dacia. Vjerujemo u jednostavnost, nudeći našim klijentima tehnologiju koja vožnju čini praktičnijom i udobnijom sa značajkama uključenim u početnu cijenu automobila.

U Daciji nisu zaboravili napomenuti da Sandero Stepway, Duster i Jogger s visokim razinama opreme standardno dolaze s grijanim sjedalima. Nema pretplate. Inače, BMW nudi i grianje upravljača za 9 eura mjesečno…