Čovjek široke ruke (na krivom mjestu): Bacao iz auta novčanice od 50 eura pa blokirao promet!

Fotografije koje su podijelili različiti korisnici Twittera pokazuju kako je jedan od putnika u autobusu skupio iznos veći od 500 eura

U Španjolskoj se na cesti pojavio građanin široke ruke koji je iz auta počeo bacati novačnice od 50 eura. Sve se događalo u ponedjeljak na autocesti u blizini trgovačkog centra La Cañada u Marbelli (Španjolska). Znate kavi su ljudi, čim vide novac kako lebdi u njihovoj brzini, odmah će zaustaviti automobil i krenuti u lov. Naravno, šalimo se, nije ovo uobičajena scena, ali reakcija – jest. Zbog toga što je mnogo vozača zaustavilo svoja vozila nastala je velika gužva na autocesti.

Fotografije koje su podijelili različiti korisnici Twittera pokazuju kako je jedan od putnika u autobusu skupio iznos veći od 500 eura. Zasad nije poznato jesu li novčanice možda krivotvorene, ali s obzirom na to da se nitko ne javlja, čini se da je s njima sve u redu. Mali savjet dobročinitelju, kada se sljedeći pot odluči na ovaj čini neka to čini dalje od cesta i neka posjeti Hrvatsku!