Novi trendovi: Hyundai razmišlja hoće li ugraditi displej na prednji dio vozila!

Prema dostupnim informacijama, Hyundai Mobis, dio Hyundai Motor Groupe, dobio je zadatak razviti prednju masku s integriranim zaslonom

Južnokorejski proizvođač automobila Hyundai istražuje mogućnost ugradnje zaslona u prednji dio vozila, što bi moglo biti vrlo korisno u boljoj komunikaciji s drugim sudionicima u prometu, uključujući i pješake. Već smo pisali o tome da se u Slovačkoj testira novo stop svjetlo koje bi bilo postavljeno na prednji dio vozila kako bi se smanjio broj prometnih nesreća ili ublažile njihove posljedice. S njim bi ostali sudionici prometa mogli znati koče li vozila ili ne.

Prema dostupnim informacijama, Hyundai Mobis, dio Hyundai Motor Groupe, dobio je zadatak razviti prednju masku s integriranim zaslonom. Dosad je ona bila u konceptnoj formi, a sad bi se trebalo vidjeti je li ona pogodna i za serijsku proizvodnju. Ovo su samo neki od primjera očito nadolazećeg automobilskog trenda u kojem je očito da je prednji dio automobila zadužen za veću komunikaciju s vanjskim svijetom.