S vozilom u apokalipsu: U ovaj terenac uloženo je mnogo rada! Rezultat? Ocijenite sami…

Cijena ovog cestovnog monstruma je 159.999 dolara. To je, naravno, početak, a kraj ovisi o dubini vašeg džepa

Ne živimo u sretnim vremenima: ratovi, potresi, poplave… Iz dana u dan redaju se ružne vijesti. U takvom svijetu neki proizvođači misle da biste se trebali pripremiti ili, da budemo iskreni, na stranu sve katastrofe, da se pohvalite unikatnim izgledom svog vozila. Apocalypse Manufacturing predstavio je Juggernaut 6×6 prošle godine, a sad je svoj koncept nadogradio manjim, 4×4 vozilom. Baza je Ramov pick-up.

Super Truck, temeljen na Ramu 1500, ima Hellcat V8 motor od 6,2 litre, opremljen kompresorom, koji razvija 850 KS uz stalni pogon na sva četiri kotača. Ovaj pick-up dugačak je 609 cm pa biste se s njim, na primjer, teško probijali zagrebačkim ili splitskim ulicama, ali za Ameriku je to – no problem.

Neovisni ovjes i blokade diferencijala omogućuju vožnju preko najtežih podloga. Ovo čudovište ima i vanjski premaz od epoksi smole pa će lakše podnijeti sve sitne ogrebotine. Premda izgleda grubo, vozilo iznutra omogućuje maksimalan komfor, s puno prostora, vrhunskim hi-fijem… Na upravljaču je, umjesto Ramova logotipa, postavljen stilizirani znak nuklearne eksplozije, odnosno marke Apocalypse Manufacturing. Samo nam još to treba.

Cijena ovog cestovnog monstruma je 159.999 dolara. To je, naravno, početak, a kraj ovisi o dubini vašeg džepa.