Tvoje lice izgleda poznato: Ovo je novi Clio, oprostite, Mitsubishi Colt!

Renault, ovaj Mitsubishi, će pokrenuti proizvodnju Colta u rujnu, a lansiranje na tržište planirano je u jesenskim mjesecima

Otkako je Mitsubishi dio alijanse Renault i Nissana, mijenja se i poslovna politika. Prvo je tvrtka rekla da planira napustiti europsko tržište, ali onda je ta odluka povučena. Umjesto odlaska, dobili smo tijesnu suradnju s Renaultom. Toliko je tijesna da su zainteresirne strane u (pretpostavimo) nekoj uskoj garaži uspjele samo promijeniti logotip na prednjoj maski Renault Clija, ubaciti Mitsubishijevu oznaku i ovaj automobil nazvati Colt, Mitsubishi Colt. Nastavak je to slične suradnje u kojoj je Captur dobio Mitsubishijeva obilježja i postao ASX.

Uglavnom, Colt će se proizvoditi na istoj liniji kao i Clio, u tvornici Renault u Bursi. Gotovo sve je isto, pa i motori, osnovni benzinac sa 66 KS, verzija opremljena turbo punjačem s 90 KS te hibird sa 141 KS.

Renault, ovaj Mitsubishi, će pokrenuti proizvodnju Colta u rujnu, a lansiranje na tržište planirano je u jesenskim mjesecima.